Gekleurde streep

Vrijheidsconcert 2024 – Soep & spelen met Ricciotti Ensemble

Vrijheidsconcert 2024 – Soep & spelen met Ricciotti Ensemble
5 mei

Leven in vrijheid, de vrijheid om te zijn wie je wil zijn, mag geloven wat je gelooft, de vrijheid om niet te geloven, vrijheid om te denken wat je wil denken en mogen houden van wie je maar wil houden. Die vrijheid vieren we en delen we. Samen. Met een vrijheidssoep, gesprekken en prachtige muziek.
Dit jaar al weer de derde editie van de vrijheidssoep bij Rozet, dus we hebben al een kleine traditie te pakken. Dit jaar hebben we de handen ineengeslagen met Buddy To Buddy Arnhem.

Het Ricciotti Ensemble bestaat uit 43 jonge enthousiaste professionele en amateurmusici en spelen voor mensen die om welke reden dan ook niet of nauwelijks met live symfonische muziek in aanraking komen

Op straat, in het asielzoekerscentrum, in verzorg- en verpleeghuizen, in het vliegtuig of de gevangenis, binnen of buiten; het Ricciotti Ensemble speelt overal en voor iedereen symfonische muziek. Ricciotti Ensemble komt op zondag 5 mei naar Rozet voor een prachtig concert op ons dakterras met een wel een hele speciale gast, zangeres Ntjam Rosie. Tijdens hun Ricciotti’s Fantastische Vrouwentour met Ntjam als solist spelen ze stukken uit alle mogelijke genres en door alle eeuwen heen van bekende en minder bekende vrouwen uit de muziekwereld! Speciaal voor ons schreef Componiste des Vaderlands Anne-Maartje Lemereis het stuk Be Witched.

Vier met ons mee. Met bekenden, nieuwe vrienden en nieuw te ontmoeten gelijkgestemden. En neem iemand mee waarvan je denkt: ja, met die persoon ga ik deze vrijheden vieren.

Wees welkom op ons dakterras en eet, deel en geniet. Stadsdichter Jesse Laport opent de avond met een prachtige voordracht over vrijheid. Smakelijk genieten!

Bezoekersinformatie

Datum
5 mei 2024
Locatie
Rozet Centrum, Kortestraat 16
Arnhem
Organisator
Rozet