Gekleurde streep

Living Library Harderwijk

Living Library Harderwijk
1 jun

Living Library: ga in gesprek met een ‘levend boek’

‘Levende boeken’ zijn mensen die in het dagelijks leven veel te maken hebben met vooroordelen, zoals mensen met een onalledaagse achtergrond of overtuiging. Living Library wil mensen uitdagen verder te kijken door in gesprek te gaan met die vreemde ‘ander’. Met een ‘boek’ uit de Living Library luister je naar bijzondere levensverhalen. Het resultaat: verrassende, inspirerende ontmoetingen mét humor.

Op zaterdag 1 juni wordt de eerste Living Library georganiseerd in Bibliotheek Harderwijk. Living Library is een evenement waar je als bezoeker in gesprek gaat met een levend boek: mensen met een interessant verhaal, die je in het dagelijks leven niet snel spreekt. Klopt wat we denken over mensen op basis van de buitenkant wel met de werkelijkheid?

Dit evenement vindt plaats als onderdeel van de Gelderse Vrijheidsdagen. Het doel van Living Library is het samenbrengen van mensen en wegnemen van vooroordelen en taboes door met elkaar in gesprek te gaan. Je hoeft je als bezoeker niet vooraf aan te melden.

Bezoekersinformatie

Datum
1 juni 2024
Locatie
Havendam 56
3842 AA Harderwijk
Organisator
Bibliotheek Noordwest Veluwe
E-mail
info@bnwv.nl