Gekleurde streep

Het Vrijheidsconcert

Het Vrijheidsconcert
27 apr

Nooit eerder speelden zij samen: de Nederlandse Marinierskapel der Koninklijke Marine en het Duitse Musikkorps der Bundeswehr.
Op Koningsdag 27 april 2022 verzorgen zij in de Junushoff in Wageningen dit benefietconcert, met hun favoriete stukken op het programma. We hebben het hier over twee toonaangevende symfonische blaasorkesten met internationale allure. De talentvolle Dennis van Aarssen is de gastzanger (winnaar Voice of Holland 2019). Het Vrijheidsconcert staat symbool voor samenwerking en verbroedering en is georganiseerd door Rotaryclub Wageningen en Rotaryclub Wipperfürth Lindlar/Romerike Berge.

Op dit moment ervaren we van heel dichtbij het enorme belang van vrijheid voor ons als mens. Covid-19 heeft ons twee jaar lang bewegingsvrijheid en samenzijn ontnomen (en het gevaar blijft zolang het virus de wereld over gaat en muteert). De concertopbrengst gaat naar Covax.
De oorlog in Oekraïne laat ons voelen hoe essentieel het is om te leven zonder bezetting en onderdrukking. Laat vijandschap en egoïsme plaatsmaken voor wederzijdse steun en vriendschap. Dat doet recht aan ons menszijn.

4 = 4 + 1: Voor elke 4 kaarten die verkocht worden, schenken wij 1 kaart aan een vluchteling in Wageningen e.o., zodat zij de symbolische verbroedering bij dit concert kunnen ervaren.

U bent van harte welkom bij het Vrijheidsconcert!

Bezoekersinformatie

Datum
27 april 2022
Locatie
Plantsoen 3
6701 AS Wageningen
Entree
34.95
Organisator
Rotaryclub Wageningen