Gekleurde streep

Changing Democracies

Changing Democracies
4 jun

De Beeldende workshop bij Rozet

In de workshop staat jouw persoonlijke verhaal en het verhaal van de ander centraal! Vanuit je eigen verbeelding en de aanwezige inspiratiebronnen ontstaat er een gezamenlijk proces in een atelier vol materialen.

Als start wordt je meegenomen in een persoonlijk verhaal vanuit het project Changing Democracies. Bijvoorbeeld van Jeangu, die zijn persoonlijke verhaal in zijn muziek verwerkt en vertelt. Een verhaal vanuit zijn voorouders uit Suriname, in de tijd dat het gekolonialiseerd werd door Nederland.

We ontdekken wat dit verhaal voor jou betekent en welke waarden je zelf van belang vindt en actief in wil zetten. Onder het motto: “Het gaat er niet om wat Democratie voor jou kan doen maar wat jij voor de Democratie kunt doen.”

Wat kunnen we leren over onze geschiedenis en kunnen bestaande persoonlijke verhalen inspireren tot nieuwe ideeën voor de toekomst? Als het gaat om vrijheid en democratie. Deze ideeen presenteren we aan elkaar en de buitenwereld als aanleiding tot verdere dialoog in Rozet en de stad.

De workshop staat onder leiding van Ingrid Govers (scenograaf en docent beeldende kunst)

Ben je tussen 14 en 24 jaar:
Doe mee aan de Beeldende Workshop bij Rozet
In het Verhalenatelier
tijdens de Gelderse Vrijheidsdagen

Bezoekersinformatie

Datum
4 juni 2024
Locatie
Rozet Centrum, Kortestraat 16
Arnhem
Organisator
Rozet